2016-12-01 3044 浏览
今日准时放工 听日仲要放假 Happy Hour 系理所当然之事。约埋哂喺附近返工嘅朋友黎到呢间1563,佢地嘅happy hour (4-7pm)好识做 只要叫杯野饮就会跟一件即烘house pizza🍕(放工无论心理上胃口上都维持著一片空白,you know it. )我order 左Lemon Mojoto ($50)朋友系 Little Apple ($50),两杯都好正 浓度好够 啲叶差唔多占左半杯可想而知饮落有几cooling.又喺menu 见到个避风塘芝士薯条 呢个真心推介啊。薯条用左牛油去炸已经够正 加埋热溶芝士后你可以用芝士嘅黏力去点盒入面嘅辣脆脆 钟意嘅可以倒出后捞匀 食完个底一啲都唔油 超高技术啊!三重乐薯条🎳大家今晚都唔饿就冇叫到饭面 二黎倾偈都会饱 因为吸收过量资讯。就叫多个小食「泰式芒果鱼柳玉米卷$128」呢个鱼炸得香脆 入面夹新鲜芒果沙律菜 真的很不错. 但有啲奇怪系个outfit系用类似中东包皮👳🏻有点格格不入嘅感觉。如能换上crispy taco 🌮 就无懈可击噜。呢度夜晚多数都会有唔同嘅音乐人黎唱现场。今晚系广东歌 有feel wor👂🏼不过有时会
呢度夜晚多数都会有唔同嘅音乐人黎唱现场。今晚系广东歌 有feel wor👂🏼不过有时会觉得佢地音乐太大声 同枱都听唔清大家讲野🗣😂
用餐时段
  • 芝士避风塘薯条