2022-05-22 78 浏览
在铜锣湾返工返左十几年,真系咩都食过哂咁…好闷!今次想揾一间有特色既餐厅,上网睇有间正宗印尼菜…好想试吓咩叫正宗印尼菜,记得之前上朋友屋企食饭,佢个印尼姐姐炒饭,好出色,一口气食左2 碗🤭🤭🤭今次就决定试吓先,装修好有印尼感觉,,环境宽敞,可以坐好多人,有好多特色装修,行入餐厅既时候,在门口已经闻到好香喷喷既虾片味😍😍😍⭐️熟辣酱炸鲗鱼⭐️$60鲗鱼炸到外脆内软…鱼都好新鲜,仲重要系性价比超高…$60蚊可以食到原条鱼👍🏻👍🏻👍🏻辣椒酱好可口,又唔会辣到食唔到,辣度啱啱好🥳⭐️虾酱炒通菜⭐️$68好香既虾酱味… 本身我都钟意食通菜,再加上咁地道既虾酱,好惹味👍🏻👍🏻⭐️沙爹牛肉串⭐️$48印尼都好出名沙爹酱….今次都趁呢个机会就食吓,个沙爹好食到要捞埋白饭一齐食🤗🤗🤗🤗总结,又一餐👍🏻👍🏻👍🏻
今次就决定试吓先,装修好有印尼感觉,
,环境宽敞,可以坐好多人,有好多特色装修,

行入餐厅既时候,在门口已经闻到好香喷喷既虾片味😍😍😍
⭐️熟辣酱炸鲗鱼⭐️$60

⭐️虾酱炒通菜⭐️$68

⭐️沙爹牛肉串⭐️$48

总结,又一餐👍🏻👍🏻👍🏻
  • 虾酱炒通菜
  • 辣酱炸鲫鱼