2010-10-15 3 浏览
已帮衬几年了。先讲食物,粥就一般,但肠粉真系好好好食。皮薄料靓,入口滑到会sir入喉咙 (我夸张左),我一个胃口不大的平常小女子都可以食碟半至两碟。虽然食左几年,但坦白讲,真系隔好耐先去一次,仲要鼓起勇气先得。首先,果度位置本来就唔算就脚,每次要揸车或打的去。仲要睇下好唔好彩佢有冇开,我就有两次遇上东主放大假。三、要等等等等等;我上次去,等左35分钟位,坐低再等肠粉等左40分钟。虽然阿姐已经事先讲明,而我又系心甘情愿坐低等ge,但大热天时都真系几辛苦!题外话: 上回等紧位之际,有一男一女揸住架车来,为左舒服于是开住冷气坐在车上等位,衰在佢架东停正一众坐路边折櫈等紧位D人旁边,佢地两个就舒服,其他人就未食肠粉先食佢架车D废气,正一自私精!

已帮衬几年了。先讲食物,粥就一般,但肠粉真系好好好食
。皮薄料靓,入口滑到会sir入喉咙 (我夸张左
),我一个胃口不大的平常小女子都可以食碟半至两碟。

等候时间
30 分钟 (堂食)