第一句就要讲最重要个句:咁嘅质素唔明点解咁多人排住去食😂😂唔建议去试..今晚有位朋友话次次经过旺中都有间劲排长龙嘅餐厅,想试好耐,所以我地几个就走左去试试佢。同朋友叫左左3款唔同嘅面食黎试🍜..1. 醉香鸡汤面 60招牌而且多人推荐嘅醉香鸡汤面当然要试一试佢💁🏻‍♀️汤底偏甜,切鸡肉质好鞋口,但胜在咁岩切比我地嘅部位还算有肉,汤里仲有2粒已去核嘅红枣,醉味唔香浓,只有个甜字,汤头好水,食完评价系极之普通之余,好肯定有其他同类餐厅有更好嘅选择🙈😂..2. 麻辣醉香鸡汤面70汤底同醉香鸡汤面嘅汤底基本上系一样,但就多了辣油,因为辣油,价格亦比原味多左$10🤔重点黎喇,麻辣味唔香浓,切鸡同样肉质偏鞋口,酒香味亦唔够,而本来醉香鸡汤系带甜,配上辣,有小小唔匹配🤔..3. 姬松茸鸡汤面63汤底系普通鸡汤,比醉香鸡汤小左阵甜味,非常淡口味,切鸡同样肉质偏鞋口,无咩评价,只系觉得似系自己系屋企用鸡粉调配嘅汤底🙈加上白洽煮得过老嘅鸡肉🤔..4. 蜂巢春卷 32炸皮多过入面嘅料🥲但香口野一定好食嘅..呢间普通得黎无质素,一碗面入面,我地一样优点面讲唔出🤦🏻‍♀️🤦🏻🤦🏻‍♂️鸡系鞋嘅,汤好水唔香浓唔明点解咁嘅

1. 醉香鸡汤面 60
2. 麻辣醉香鸡汤面70
3. 姬松茸鸡汤面63
4. 蜂巢春卷 32
炸皮多过入面嘅料🥲但香口野一定好食嘅
唔明点解咁嘅质素嘅餐厅咁多人排🙈可能个个都好似我地咁「见咁多人排,肯定有d质素」咁嘅心态而走黎试🙈🤦🏻‍♂️

醉香鸡汤面
姬松茸鸡汤面