2023-02-09 86 浏览
今年系同男朋友拍拖3周年,我哋拣左尖沙咀嘅Hue Dining 食饭庆祝!呢度嘅环境好靓,好啱情侣拍拖食饭!食物方面,我哋拣咗Sea View Menu😋鸭肝冻酱🦆--前菜已经好吸引😍味道唔单止浓郁,仲有淡淡的酒香同香草味。 俾人一种好清新嘅感觉😌。我好like🥰🥰薯仔丸子🥔-- 第一次食用🥔薯仔做嘅丸子。薯仔加左🍄蘑菇同脆米。食落口嘅层次好丰富。好快就比我食晒!海鲈鱼🐟-- 鱼肉鲜甜,外面烧到脆卜卜,落落去劲香口,加埋栗子🌰同南瓜汤🎃作为酱汁,令到鱼嘅鲜味更加明显!蛋白脆饼 🍰-- 红桑子蛋白脆饼🥚加车厘子果酱🍒同云尼拿忌廉🍦呢个配搭真系冇得弹,入口唔算好甜。仲有香浓嘅果香味。超正!三重朱古力蛋糕 🍫--每一啖除咗有好香浓嘅朱古力味🍫,仲有柑橘果酱🍊。朱古力仲有几个唔同嘅层次。美味之余,仲有入口即溶嘅感觉!岩晒钟意食朱古力嘅朋友!男朋友超级满意今晚呢餐,佢话好快会book位再同我去食🥰

男朋友超级满意今晚呢餐,佢话好快会book位再同我去食🥰