餐厅: Amplifier Restaurant (積福街)
资讯:

2024-03-22 745 浏览
系大围少有嘅西餐厅😗今日去咗食晚巿二人餐🥰AMPLIFIER SIGNATURE SET FOR TWO🌹 ($1088)STARTER生蚝4只 / 蒜香牛油田螺酥皮盒 / 香煎鹅肝生蚝新鲜重海水味,酥皮盒好酥脆重牛油香,鹅肝肥美仲有啲沙律菜解腻🦪🥗SOUP蟹肉龙虾浓汤系我最钟意嘅西汤,充满龙虾鲜味🦞MAIN DISHES香煎日本帆立贝蕃茄酱意大利面慢煮美国威灵顿牛柳主菜一个意粉,一个肉类啱啱好,意粉酸酸甜甜仲有大大粒帆立贝,威灵顿牛柳外皮酥脆,牛肉几腍🍝🥩SWEET朱古力慕丝蛋糕摆盘几靓,超浓郁朱古力味🍫DRINKS白酒🥂
系大围少有嘅西餐厅😗今日去咗食晚巿二人餐🥰

STARTER
生蚝4只 / 蒜香牛油田螺酥皮盒 / 香煎鹅肝
SOUP
蟹肉龙虾浓汤
系我最钟意嘅西汤,充满龙虾鲜味🦞
MAIN DISHES
香煎日本帆立贝蕃茄酱意大利面
慢煮美国威灵顿牛柳
SWEET
朱古力慕丝蛋糕
摆盘几靓,超浓郁朱古力味🍫
DRINKS
白酒🥂