2024-12-14
.⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯ ♡⋯⋯⋯♡⋯呢间系我最钟意既餐厅之一,除左食物精致有水准,环境气氛服务上都好好,特别钟意佢个复古欧陆有海景既设计!晚上既live music 好出色! Bochord dinner menu $1388 ppSeafood Trio第一道菜系海鲜三重奏用三层球体容器上,1) Aged Daurenki Tsar Impérial caviar配搭烟熏鳗鱼的慕丝2)Spanish octopus carpaccio 3)japanese sea urchin Scottish King Razor Clam & King Crab幼软慕丝系由苏格兰蛏子和帝王蟹制成上面放左鱼籽,好味又好睇,海鲜味浓厚鲜甜Italian Zucchini Flower & Iberico Ham炸意大利青瓜花包住鸭肉同芋头蓉,再加上Iberico Ham,菜式都好特别Bouillabaisse龙虾浓汤配搭自家制意大利蚝肉饺子French Morel & Fish Maw法国羊肚菌同炭烧鱼肚配搭Charcoal Grilled French Pigeon肉质非常多汁又嫩,
Bochord dinner menu $1388 pp
Seafood Trio
2)Spanish octopus carpaccio
3)japanese sea
urchin
幼软慕丝系由苏格兰蛏子和帝王蟹制成
上面放左鱼籽,好味又好睇,
海鲜味浓厚鲜甜
Bouillabaisse
龙虾浓汤配搭自家制意大利蚝肉饺子
French Morel & Fish Maw
法国羊肚菌同炭烧鱼肚配搭
肉质非常多汁又嫩,外皮又薄又香脆!
Charcoal Grilled A5 Miyazakigyu Beef
油脂肉质丰富
每一口都好满足
Japanese Yuzu Mousse Cake
清新的柚子慕丝蛋糕,
配搭野莓和芒果酱香甜又带有酸味
如果唔想错过其他好介绍,记得follow我呀😘多谢大家!!!
你嘅支持就系我嘅动力!记得点赞❤️
⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯ ♡⋯⋯⋯♡⋯
Bochord (铜锣湾)
铜锣湾告士打道280号世贸中心11楼1101号舖