2023-10-06 46 浏览
呢间喜记避风塘炒辣蟹拎过好多奖,经常满座, 今次黎试下。招牌避风塘炒辣蟹 (大蟹) 喜记避风塘炒辣蟹保持一贯水准,蟹肉斤両十足,每一只都大大只,蟹肉新鲜弹牙,又不失炒辣蟹既惹味,而且镬气十足。芝士焗龙虾龙虾非常新鲜生猛,每一旧都系啖啖肉,除左食到龙虾既鲜甜外,仲食到芝士既咸香,又唔会太腻,而且旁边配衬西兰花亦都非常爽口。椒盐特大濑尿虾2只 不得不承认特大濑尿虾真系非常巨型,比起我手掌差不多长甚至更长。巨型濑尿虾肉质鲜甜非常新鲜,用椒盐黎整就更特出濑尿虾香口既一面。西兰花虾球虾球新鲜不在话下,西兰花非常爽口。美国姜葱生蚝煲 一打开盖姜葱味扑鼻而来,姜葱味浓郁,生蚝肥美多汁,好好食🤤招牌蟹油炒面用蟹油炒面,每一条面都有蟹油既香味,令人食欲大增,配料亦都相当丰富有银芽、韭黄、香葱等配料,色香味俱全。单点大菜牌仲有9折优惠!"喜记避风塘炒辣蟹 (湾仔老店) 湾仔谢斐道379-389号特丽楼地下1-4号舖(问月酒店对面)"
呢间喜记避风塘炒辣蟹拎过好多奖,经常满座, 今次黎试下。

招牌避风塘炒辣蟹 (大蟹)

芝士焗龙虾

椒盐特大濑尿虾2只

西兰花虾球
虾球新鲜不在话下,西兰花非常爽口。

美国姜葱生蚝煲
一打开盖姜葱味扑鼻而来,姜葱味浓郁,生蚝肥美多汁,好好食🤤

招牌蟹油炒面

单点大菜牌仲有9折优惠!

"喜记避风塘炒辣蟹 (湾仔老店)
2023-06-14
用餐时段