2022-10-12 432 浏览
上星期六去试咗旧粉岭裁判法院内的cafe,依个位嘅cafe一直主打小清新,休闲聚会,文青打卡胜地。响正购裁判法院侧边基本上如果要星期六日 一般都要预先订位,因为门口总会有一班人walk-in 一行五人,特别指明要唯一嘅圆枱慕名而来食All Day Breakfast ,份量算大份,蛋香面包松软!有诚意。但All Day值得推介嘅系呢份鸡胸,慢煮出嚟嘅鸡胸好林好软一啲都唔鞋口。五⭐️好评。另一个打卡位,就系依句叫我无罪 I Am Innocent 嘅朱古力沙冰🍫。非常好浓味适合喜爱朱古力人士。人均消费就比较贵如果一个Main Course 加一杯就约$200位。 另一个注意嘅地方就系食物预备时间比较耐,不适合赶时间嘅人。

响正购裁判法院侧边

一行五人,特别指明要唯一嘅圆枱

• I  am  Innocent