2023-06-06
见到社交平台有食家介绍,然后工作地点又系附近,最钟意试新餐厅嘅我,当然第一时间去试吓啦。Receptionist系好friendly 有礼貌,帮间餐厅加印象分👍🏻叫左一个青酱忌廉鸡肉长通粉,个Pesto sauce 同芝士令到个意粉好香,食落都唔错,系西餐意粉既硬度,最怕系西餐厅食到淋哂既意粉。鸡胸肉有5件,d肉滑既,同埋意粉既份量足,赞!唔似其他西餐厅出埋哂d袖珍份量女仔都唔饱😓另外叫咗杯Honey Earl Grey Latte, 改Almond Milk. 用玻璃樽上,影完相即刻饮,都已经系常温。我估计系冇整热d奶,所以成杯咖啡都唔热之外仲只系常温。点餐时落埋个竹炭黑芝麻蛋卷,但系同waiter 讲左好多次都冇上到。时间有限,只能取消。希望下次有得食啦。环境舒服,食物好味,今次系有少少暇疵,始终新开才几天,不过都可以接受,会再去😃