2022-10-14
今晚与熊啤啤有个约会,餐厅精心布置既打卡座位,有巨型熊啤啤、草泥马、榻榻米座位、黑胶唱碟机等,系一班女生打卡、谈天既好地方。生拆蟹粉拌北京拉面一上枱已经闻到蟹粉香气扑鼻,北京拉面上铺满蟹粉,卖相非常吸引,店员首先会将女儿红酒喷落蟹粉中,可驱走蟹粉既寒气,旁边有只中式茶杯,打开一看,原来里面装满了蟹粉,顿时觉得$298是超值。蟹粉除左好多蟹肉,仲有好多粒粒既蟹膏,蟹味非常香浓,面条完全吸收晒蟹粉既味道,啖啖蟹粉,十分满足!油封鸭腿配窝夫、血橙油封鸭腿轻轻一切就能分开,入口肉质软腍,窝夫烘得好香脆,拌牛油同果酱,估吾到油封鸭腿配窝夫又几好食!Tiramisu 质感较湿润,切开系流心状态,酒味吾算好浓郁,表面好多咖啡粉,几好食!Earl's Summer 有Earl Grey Tea ,Fresh MangoJuice ,Bombay SapphireGin, Passionfruit,入口香甜,充满水果香气同伯爵茶既味道,淡淡酒味,容易入口。Green Giant Smoothie有Kale, Avocado, Green Apple, Banana, Pineapple,新鲜生果打得既s
生拆蟹粉拌北京拉面
油封鸭腿配窝夫、血橙
Tiramisu
Earl's Summer
有Earl Grey Tea ,Fresh Mango
Juice ,Bombay Sapphire
Green Giant Smoothie
有Kale, Avocado, Green Apple, Banana, Pineapple,新鲜生果打得既smoothie,好饮又健。