2022-05-28
唔掂㖞大佬…我今日下午4点半到左你地太子铺头 你哋个经理亲手帮我哋收2张纸,一张下午茶一张单点。我哋满心期待有得食,因为我知道你哋整啲嘢都唔错。点知等多成半个钟都未嚟,期间我哋仲见到个经理喺度唱歌。我哋唔问都冇人理我哋,最后搞到17:06:31先正式帮我哋落单。但系佢又落漏左单点纸净系落咗下午茶。咁啲姐姐叫我地拎张纸再填过啦。好我填,点知张纸仔本身有人响背面take左我哋唔知,结果嚟多咗碟𩠌。个经理讲到好似我哋错冇睇清楚咁样,话见到张单有啲咩就出啲咩。我哋都理解,但系当初你冇漏左我张单点纸就唔会发生呢个问题下话?最尾仲离谱,我哋叫咗碟𩠌里面嘅鸡丝粉皮送曱甴一只。真系好野我地不满嘅系个经理嘅态度,唔系退左钱就大哂。自己做野有甩漏变左我地唔岩咁。更加不满你地嘅卫生问题,点解有只曱甴喺里面 你哋个厨房都仲可以拎出嚟嘅呢?
最尾仲离谱,我哋叫咗碟𩠌里面嘅鸡丝粉皮送曱甴一只。真系好野