依家揸笔嘅我,嚟到呢家隐世串烧小店,内心又点小激动呀!店内的环境温馨舒服,都几有情调。先来个开胃番茄,新鲜甜美,齿颊留香。串烧系今晚嘅重头戏,啲鸡肾微微苦涩但又惹味,超正!鸡肩肉嘅弹牙质感,喺嘴里面响起快乐交响乐,粒粒肉香。最正系𠮶串鸡髀,啖啖肉啫😋,外皮炸到脆卜卜,一啲都唔肥腻,真系挥之不去!番茄之后,再试下牛舌,呢个嚟,原汁原味,啖啖肉嘅满足感,真系过瘾!再讲下啲天妇罗大根,脆口而且鬼噉入味,食落好似过山车,酸酸甜甜好刺激。至于海边嘅招牌北寄贝,软滑鲜甜,个汁浓郁到爆炸,海味直扑鼻,爽!而家讲下环境同卫生嘅感受,简直系五星级嘅享受。串烧店虽然易油烟,但呢度抽气系统强劲到不得了,坐得舒服之余,又唔洗担心成身串烧味。店员服务周到,讲解每一串烧嘅特色,热情嘅模样好似对自家嘅菜谱咁自豪。如果你都系对味蕾探险嘅猎人,嚟呢度肯定唔会失望㗎!👍🍽️🔥