2024-01-08 740 浏览
去到呢间餐厅,一股锅气扑鼻而来,环境企理得嚟又唔少得大排档嘅热闹。🍳 我一坐低,就拣咗几样实惠嘅小菜!金牌腊味粒煲仔饭啦,炆得啱啱好,𠮶啲饭焦香口得滞,腊肉同腊肠都香茅茅。食嘅时候口口都系惊喜,质感一流,好过瘾!😊紧接著就系拔丝咕噜肉嚟,我要赞一赞,外皮香脆,肉质入味,又富弹性,拔丝嘅效果搞到成桌人都争住试。话唔定整碟都系𠮶种甜中带酸嘅镇店之宝!仲有个大排档小炒王,食材新鲜得嚟五彩缤纷,个个得闲夜市都揾唔到嘅味道。热辣辣上桌,韭黄新鲜,鱿鱼干弹牙,腰果脆口,一盆菜彊到犀利!帮衬完,真系大饱口福,觉得自己好似赚到某样嘢!今晚嘅食记,绝对系记心底,高满意度!🥢 总括嚟讲,呢度嘅用心煮出嚟嘅菜,丝丝入扣,分明就系至情至味。如果你想品尝地道啲嘅大排档风味,呢间绝对系你嘅必到之选!👌