「炸鸡+ 啤酒+ 朋友 = 开心😃时刻」朋友推介了呢间韩式炸鸡连锁店,呢度嘅Pizza都好出名,上网睇到不少好评,所以星期五晚都好多人,都排咗一个钟。🍗蜂蜜秘制牛油炸鸡外皮炸得香脆,表面铺满芝士粉,撕开表面皮下,会食到鸡肉上的牛油香气,略嫌鸡肉唔够juicy,但仲算嫩滑,布满芝士粉的位置好惹味!🍗甜酸辣炸鸡有少少失望,因为一啲都唔辣,似甜酸酱的味道,加咗酱外皮自然冇咁脆,所以我都系钟意食蜂蜜炸鸡多啲。经典薄饼 Pizza 🍕薄饼方面都算用心设计,选择都算多,除咗有经典薄饼,还有墨西哥薄饼,配合唔同人嘅口味。pizza 仲可以选择特色手工批边,Pizza嘅配搭上都算特别,每一款都配合唔同嘅配料食材。🍕韩式海陆使用韩式烤肉配搭香辣虾,再加上不同配料,例如薯角、青椒、蘑菇,口感上有层次,韩式烤肉味道超惹味但唔会过咸。另外,最欣赏饮品可以有好多选择,红白酒、韩国烧酒、特色调酒.......✨推介: MAKGEOLLI用大米发酵而制成米酒,酒精浓度相对会低少少,呢度有不同款式,例如芒果、荔枝味,配搭生果好适合,饮落去会甜甜地同有米水般的质感。Ps: 由于限时90分钟,所以最后好齐人先入。推荐指数
炸鸡+ 啤酒+ 朋友 = 开心😃时刻」

🍗蜂蜜秘制牛油炸鸡

🍗甜酸辣炸鸡

经典薄饼 Pizza 🍕

🍕韩式海陆

✨推介: MAKGEOLLI

Ps: 由于限时90分钟,所以最后好齐人先入。

推荐指数:⭐️⭐️⭐️
香港食炸鸡算是一个不错的选择,当然在我心目中桥村炸鸡是我的No.1。
但系呢度好适合一班朋友聚会,饮品食物选择都多。

原来已经有6间分店,不同地方都有选择。