2024-08-26
好多分店既鬼金棒拉面,每间既comment 都好正面,好多好评,一直都想试。今次呢间围方既分店地方阔落,去到仲估唔到有bb 凳提供,实在方便一众带住小朋友又想食拉面既客人! 同场都至少有两pair 带住小朋友既客。呢间系牛骨汤店,当然要试返牛叉烧+牛骨汤。牛叉烧牛味重,慢煮淋滑,好似食既薄薄既牛扒咁。配上幼面,可以挂多d 汁,但食到最后觉得好油腻。增量版有6片牛叉烧。另一碗食返猪骨味增,系配粗面。个人好钟意呢种厚叉烧,第一啖咬叉烧顶,配住肥肉,比较软淋,味道唔错,但剩返既2/3 就非常瘦,食落仲好鞋。汤比较厚身杰一啲,但葱蒜味太重,食到一半亦油腻到食唔到落去。餐厅主动提供围裙俾著白裙既我,细心体贴。但就未有问同行都系白衫既男士需唔需要😂。 餐厅大部分服务都系自助形式,QR 自助落单,自助斟水。牛骨牛叉烧系特别,店铺都坐得舒服,但就应该唔会有下次了。
呢间系牛骨汤店,当然要试返牛叉烧+牛骨汤。
增量牛叉烧牛骨拉面
味玉辣麻味噌拉面
餐厅大部分服务都系自助形式,QR 自助落单,自助斟水。
牛骨牛叉烧系特别,店铺都坐得舒服,但就应该唔会有下次了。