2025-01-27
💓 牛大人黑毛和牛A4吃到饱套餐除咗和牛, 伊比利亚黑毛豚肉任食之外, 仲会赠送海鲜拼盘. 超丰富, 有蚝 圣子 带子 鲍鱼 蚬 虾. 另外仲会赠送每人两粒嘅澳洲M5和牛丸, 食落好有濑尿牛丸嘅感觉,因为真系会爆汁牛味,超浓郁🫣🤭食食吓店员仲攞咗个Kitkat铁盒仔过嚟,咁啱佢哋呢期同Kitkat有合作,可以试到三款唔同味道嘅Kitkat雪条。以为盒入面有朱古力,打开原来系吉嘅,攞返去比我啲姪玩先🤣见佢哋同鬼佬凉茶有合作,叫左杯试吓。甜甜地易入口,啱晒女仔饮。除咗出面雪柜嘅牛大人自家制饮品之外,仲可以叫依家超兴嘅手打柠檬茶。甜度固定,应该属于微甜至零甜,因为朋友觉得太酸,而我就啱啱好🤣✨ 提提大家: 和牛同黑毛猪可以拣半份㗎,我哋叫一份嘅时候低估咗份量, 大份到四个人食都够🫣📍牛大人台湾火锅吃到饱 (大鸿辉(荃湾)中心) (荃湾)
📍牛大人台湾火锅吃到饱 (大鸿辉(荃湾)中心) (荃湾)