2023-08-10 35 浏览
୨୧┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈ ୨୧最近钟意左食西餐,今次就约左朋友去铜锣湾饮番两杯。餐厅分开室内和室外,室外会有风扇,室内就会有冷气。夏天坐室内饮番杯酒就比较适合我。椰香八爪鱼带子刺身 $118八爪鱼和带子用左薄切方式,加上椰汁和秘制香料,口感比较爽口又鲜甜。西班牙薯仔蛋饼 $88煎到㶶边嘅蛋饼,切开就会见到湿润嘅薯仔和软身嘅洋葱,多汁又香口。鹅肝多士配无花果酱 $68 each鹅肝煎到两边焦香,加入无花果酱,入口即溶而无花果嘅酸甜又可以中和油腻感。西班牙海鲜炒饭 $298银色银镬入面放入多款新鲜海鲜(青口、鲜虾和带子)。海鲜汁渗哂入饭粒入面,口感香脆又有少少饭焦,海鲜就新鲜又鲜甜。西班牙烤乳猪 $398选用西班牙乳猪,外皮焗到非常香脆,下层嘅肉质就肥瘦分明,一啲都唔会有腥味。是日蛋糕(曲奇蛋糕) $98棕色嘅芝士蛋糕,入面有粒粒曲奇,口感丰富,钟意曲奇嘅朋友唔可以错过。红丝绒油条配士多啤梨朱古力酱 $88西班牙油条新鲜油炸,上到枱嘅时侯仲热辣辣。食落口感松脆、加上士多啤梨朱古力酱就会带番啲甜味出嚟。PICDO DE JADE清绿色嘅cocktail,用左gin做基酒,
୨୧┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈ ୨୧

西班牙烤乳猪 $398

是日蛋糕(曲奇蛋糕) $98

红丝绒油条配士多啤梨朱古力酱 $88

PICDO DE JADE
清绿色嘅cocktail,用左gin做基酒,加入薄荷、青柠汁和酸苹果酒,味道非常清爽又开胃。

Cherry bomb

如果唔想错过其他好介绍,记得follow我呀😘多谢大家!!!
你嘅支持就系我嘅动力!记得点赞❤️

୨୧┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈ ୨୧

Casamigos (铜锣湾)
铜锣湾骆克道487-489号骆克駅3楼

୨୧┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈୨୧

“我作为这些相片的创作者,拥有相片的著作权和所有权。未经我的授权,任何人不得以任何形式销售、转让或利用这些相片。”