2022-04-13
回带到上年仲有得食晚市既12月🤣亦系小编第一次食dinner omakase😍-🥢 Dinner Omakase 梅 $1280$1280 Set包左前菜/15件寿司/手卷/汤/甜品😍-🥢前菜摆盘非常精致未食都已经俾佢吸引住要打个卡先😂有腐竹豆浆/矶煮花螺/海藻/蕃茄仔😍小编觉得梅酒蕃茄最有惊喜虽然用梅酒浸过但唔会盖过蕃茄鲜甜😌-🥢寿司帆立贝/剥皮鱼/北寄贝/白虾/石垣鲷/𫚕鱼/深海池鱼/赤身/中拖罗/大拖罗/鲛鲽/蟹肉/海胆/赤鯥/BB银鳕鱼🍣粋主打新派寿司所以做法比起一般Omakase会再特别d😉小编认为白虾/鲛鲽/蟹肉既整法特别食落最有惊喜😋今次亦第一次食剥皮鱼同BB银鳕鱼肉质弹牙鱼味浓厚😍-🥢手卷手卷就系葱拖罗蓉手😍入面仲加左天妇罗碎咬落去既时候除左食到拖罗落既鲜甜脆脆仲提升口感😋-🥣大蚬昆布汤食完咁多件寿司要饮碗汤清下个口😉入面只蚬系超级大只有手掌咁大😍劲鲜甜一咬就喷哂汁好有海水味所以个汤系劲好饮😋-🍈夕张蜜瓜最后食蜜瓜做总结甜得黎又Fresh😌满足既一个晚上🥹-💡食Omakase真系要预早至少一个月Book位
🥢 Dinner Omakase 梅 $1280
$1280 Set包左前菜/15件寿司/手卷/汤/甜品😍
🥢前菜
🥢寿司
帆立贝/剥皮鱼/北寄贝/白虾/石垣鲷/𫚕鱼/深海池鱼/赤身/中拖罗/大拖罗/鲛鲽/蟹肉/海胆/赤鯥/BB银鳕鱼🍣粋主打新派寿司所以做法比起一般Omakase会再特别d😉 小编认为白虾/鲛鲽/蟹肉既整法特别食落最有惊喜😋今次亦第一次食剥皮鱼同BB银鳕鱼肉质弹牙鱼味浓厚😍
🥢手卷
🥣大蚬昆布汤