餐厅: Amitie Kitchen
资讯:

2021-06-14 40 浏览
Amitie Kitchen 一直都有好多好评 最近lunch同朋友上去食 平日妟就去人流唔算多 有窗口位铺头唔算好大但系都坐得几舒服( ⋅֊⋅ ).ᐟ.ᐟ当日平日有几款lunch set拣 我地叫左个set同一份意粉 鳗鱼潜艇堡 都有用成条鳗鱼 个包都几松软唯独个人觉得个调味会略咸 但系个鳗鱼唔腥 份量都几够 仲有啲沙律伴碟松叶蟹味噌鹌鹑蛋意大利面 呢个几有惊喜 上面就系甲罗烧 蟹膏份量好多 意粉入边都有好蟹肉 我地叫左龙虾汁味 好creamy同好香 意粉都唔会太淋 呢个推荐!另外饮品叫左热情果梳打同菠萝青柠梳打 两款都唔太甜 菠萝好refresh! 跟套餐个三文鱼沙律 三文鱼份量都几多呢个几好食

松叶蟹味噌鹌鹑蛋意大利面
热情果梳打
另外饮品叫左热情果梳打同菠萝青柠梳打
两款都唔太甜 菠萝好refresh!
三文鱼沙律
跟套餐个三文鱼沙律 三文鱼份量都几多呢个几好食