2021-08-05
Semi buffetGo! Go! Go!水菓喺出面任拎,菓汁就可以喺下午1点前无限添用茴香籽刁草腌过三文鱼冇咁咸之余仲好滑口,好味鸭肉冻批一般餐厅走英伦风即开生蚝,见阿姐摩打手咁开先唔洗排咁耐,辛苦晒呀咁多件芝士都好味啵!其实,未食到主菜都开始饱,碟三文鱼一上枱!哗~咁大件😅不过好香,食落去外脆内软朋友件西冷,我试食咗条甘笋仔,又几好味㖞!食甜品就预咗佢甜㗎喇!仲要点个蜜糖挞,以为死甜咩?佢又甜得几有层次,蜜糖味够香甜,配合cream上面嘅柠檬皮加上香滑云呢拿雪糕,整体都OK㗎!唔怪得咁多人叫哩个甜品啦!朋友点嘅芝士饼,望落去好靓,但我已经好饱,冇办法试吓佢件甜品喇!食完甜品,有位职员带咗个主厨出嚟同我哋倾吓偈,了解下我哋对今餐食物嘅满意度,感觉马会好重视客人嘅意见,不过对比之前喺跑马地马会嘅服务体验,哩间餐厅人流较多,人手好似就唔多够喇!
水菓喺出面任拎,菓汁就可以喺下午1点前无限添
用茴香籽刁草腌过三文鱼冇咁咸之余仲好滑口,好味
鸭肉冻批一般
餐厅走英伦风
即开生蚝,见阿姐摩打手咁开先唔洗排咁耐,辛苦晒呀
咁多件芝士都好味啵!
朋友件西冷,我试食咗条甘笋仔,又几好味㖞!