2022-06-29
志同道合食小龙虾嘅朋友一定要黎😆我地系K app度买佐4个人任食,套餐有任食鲍鱼鸡煲,酸菜鱼,烤鱼,麻辣小龙虾,仲要食足3个钟。1. 先叫佐个鸡煲,等佐半个钟都未黎,就叫小龙虾食住先,够麻辣同好入味,虽然有啲比较细只,但都有啲大小小嘅,中和返😂唔系全部都好新鲜,大概10只有2只唔新鲜,4个有3个好仲意食,最后食佐12碟到,因为我地2碟碟叫,佢地都系黎一碟,4碟都系黎一碟,有时会大碟咁,呢个位唔太好。2. 最后等佐34分钟,鸡煲终于黎。每人2只鲍鱼,size 都唔算细,口感唔错唔会um ,鸡肉够滑,唔错。个鸡煲汁个人觉得几好,唔会好咸,不过底料好少,得姜,葱,芫荽,所以食落少佐香味。3.食完鸡煲叫佐烤鱼,好多汤嘅烤鱼😂,不过好在条鱼系炸过嘅,仲可以食到脆香嘅鱼皮,睇样以为麻麻,食落又几好。烤鱼底料有蒜头,香菇,宽粉,豆皮,大豆芽,大蒜。食完条鱼就加汤打边炉,一路边食鸡,鱼,一边食小龙虾,所以就冇叫到酸菜鱼,打边炉料就普普通通,今次主要黎食小龙虾😂4. 4人以上免运送炒辣蟹,卖相好好,引至隔离枱黎问我地叫个系咩餐😂,不过只蟹都几细,9成系啲辣椒,但免费送算系咁,只蟹系炸唔系炒,味道正常。以
以任食黎讲又食3个钟,连加一人都系260,系好抵👍而且佢地有好多野食,有蒸海鲜,又有点心,另外员工服务唔错,系慢佐啲。