餐厅: CHICKEN FACTORY (V Walk)
资讯:

2022-03-17 1245 浏览
好耐之前行过已经想试,咁啱今日收工经过见到刚好系特价烤鸡出炉时间,立即买返只返屋企加𩠌,满怀希望咁返到屋企仲大大声同娘亲讲我买咗只烧鸡加𩠌,开饭前仲入厨房叫娘亲斩鸡出嚟,点知娘亲话乜呢只系鸡咩,佢大过只乳鸽少少咋㖞!我话$48你仲想有几大呀?好食咪得啰!只鸡一放上砧板,把菜刀只系轻轻掂到佢一下,佢就成只散晒,当时果情况就好似你切旧百福滑豆腐咁,hi一hi就成旧四分五裂咁散开晒,娘亲话咁既鸡都有人买?我都系果句:好食咪得啰~如是者,食饭果阵我第一时间食件鸡髀先,点知一入口,味道不似预期,咩味都冇,又淋,食咗一旧已经唔想再食~之后佢就投入左垃圾筒既怀抱~以后都唔会再见👋🏻完~
外卖自取