餐厅: 新同樂魚翅酒家
资讯:

2020-09-22 2189 浏览
话说新同乐今年出咗个汇丰premier卡买一送一套餐 我喺三月嘅时候食过一次觉得唔错 所以今个月又去食一次 食返同一个Menu 但系佢今次Menu有少少改动我冇为意同埋觉得食过一次唔太差 所以对今次有改动嘅菜式都有啲期望 但系今次嘅菜式真系好过份难食非常失望☹️☹️☹️今次用餐每人$1000 -$1100 比大家睇下相先呢个前菜其实冇乜嘢 但系个配搭有啲怪怪地大家就咁睇唔会知佢系乜嘢 佢系一条上咗好厚粉嘅炸鱼配芝麻酱 衰过茶餐厅啲三𩠌饭嘅𩠌呢兜野 我唔知点解个汤入边会有生嘅青瓜劲唔夹呢个就非常普通 冇乜特别好讲 似人哋去饮𠮶啲嘢食呢个包真系世界级难食 块皮唔知发生咩事衰过唐记包点 呢粒野唯一嘅优点系冇油益味 佢仲有碗红豆沙俾你但系仲普通过普通酒楼嘅红豆沙如果我用呢个价钱出去普通酒楼我谂啲嘢好食过佢大家可以唔洗食 比佢呃左系我唔好彩🤦🏻‍♀️大家要请客食饭千祈唔好嚟 🤦🏻‍♀️同埋千祈唔好推荐朋友一齐嚟食 🤦🏻‍♀️我个日就衰左邀请朋友嚟食 仲同佢哋讲话自己食过 真系非常失礼🤦🏻‍♀️间餐厅好意思话自己系米芝莲2星 真系笑左😆

非常失望☹️☹️☹️

今次用餐每人$1000 -$1100