餐厅: 湯加 (V Walk)
资讯:

2019-11-22 795 浏览
V Walk呢个商场新开张 今日就同两老嚟咗食早餐 其实冇乜选择 所以见到呢间有早餐食就同门口个店员讲三位 原来系隔离自己禁飞嘅 但真系隐闭到见唔到😥 后尾佢安排咗我地坐系主店嘅对面 因为间舖系分咗两边 中间有条商场嘅走廊 所以嗌野食系非常之唔方便 餐牌都算多选择嘅 我地嗌咗个猪肉肠 汉堡扒 炒蛋 葱油饼配蛋白麦片嘅餐 雪菜肉丝猪扒米粉 同埋番茄汤腐皮鱼角煎蛋通粉 我就转咗公仔面同太阳蛋😺猪肉肠 汉堡扒 炒蛋 葱油饼配蛋白麦片嘅餐 净系睇个名已经知有咩食 猪肉肠都几长 汉堡扒都系𠮶啲味啦 炒蛋都算滑 唔系太熟 葱油饼煎得几香脆 蛋白麦片 真系有蛋白喺入面 而且份量都唔少😮雪菜肉丝猪扒米粉 唔知点解呢碗劲耐都唔嚟 落单后成25分钟先嚟 隔离𠮶个人食完碗米粉都未嚟🤮 雪菜唔会太咸 猪扒又煎得够干身 味道都okay番茄汤腐皮鱼角太阳蛋公仔面 番茄汤都几浓郁既 腐皮鱼角几特别 系好大块嘅腐皮包住薄薄嘅鱼肉👍🏻 饮品方面都有啲较特别嘅选择 金桔蜜 银菊蜜 冬瓜茶同水蜜桃汁 我地有嗌金桔蜜 味道似咸金桔 反而少咗蜜味

早餐