2024-01-03 198 浏览
尖沙咀区番工,Lunch time 叫过好多次 ,贪佢多撰择,又吾差,次次都好耐先送黎起码1个钟,次次杯野饮都要帮你加糖,连包糖都悭,叫左吾要糖次次都吾记得!送黎次次都要成粒钟 ,上次醒目,提早叫,系提早一个钟叫!不过啲饭𩠌都一定冻既,,但系今次真系好嬲等左成1个钟7个字都未黎到 ,好明显吾记得落单🫠其实我本身都预咗等一个钟,不过今次得寸进尺!其实吾够人做,吾到点解要勉强,佢话如果讲实急单会快啲,咁如果个个都讲急单呢?请问?本身想吾要,但系系个伯伯送黎吾忍心吾要 今次系嬲到要讲粗口,已经好饿,然后又冇5蚊找钱,仲要食冻野,杯野讲左吾加糖又加,次次打亲去都赶住收线,你日日都赶,做得咁差,点解仲要继续做?

本身想吾要,但系系个伯伯送黎吾忍心吾要

外卖送餐