2024-12-02
今晚早咗放工 去铜锣湾行下街 今晚约咗我亲爱的🩵拍拖食饭 拣咗近地铁站嘅一间意大利菜小餐馆Mano晚上已经好多人 地方感觉好cozy 橙黄色🟠嘅灯💡感觉好温暖 开放式厨房 可以见到厨师煮嘢食 又可以happy hour坐吧台饮酒 好有动感✡️布拉塔芝士蜜桃车厘茄沙律 $168一个好开胃嘅前菜 有我最爱嘅布拉塔芝士 加上车嚟 茄🍅 火箭菜 蜜桃🍑 香草酱 配菜酸酸甜甜 加上个淡淡地嘅布拉塔芝士 好开胃 摆盘十分精致 颜色吸引 ✡️香草白酒煮蚬 配 意式香草面包 $188香草面包🍞外脆内软 点上有洋葱🧅 蒜🧄头白酒嘅汁 味道好夹 蚬肉好鲜甜 冇沙 🥃餐酒🍷阿根廷 Malbec红酒 $65蕴含黑加仑子🍇同香料🌶 嘅芬芳🍸Mocktail 🍓Strawberry fashion $58有百里香🌱士多啤梨蓉 🍓姜味汽水🫚🫧饮落好清新 青甜 啱晒女仔饮💗呢度嘅厨师厨艺真系好出色💯 啲嘢好好食 气氛服务都好好 系一间令人感觉舒服 放松嘅小餐馆👍
✡️布拉塔芝士蜜桃车厘茄沙律 $168
✡️香草白酒煮蚬 配 意式香草面包 $188