2024-12-04
一到冬天,就心心念念咁想食烤鱼,即刻成个人觉得暖笠笠 🐟咁啱𠮶日落咗铜锣湾,即刻俾我上网揾到我要烤鱼呢一间餐厅🔥食完一次之后,我下次经过铜锣湾都会再食😍😍😍🍴 Food: 我哋叫咗一条烤鱼,另外仲叫咗一啲牛肉试后放入去一齐煮。成件事都好好食,店员推介得好好👍🏻。另外,我哋仲order咗啲串烧,几好食,特别系烧茄子 🍆 😋🍻 Drinks: 冇谂过咁啱𠮶日做紧买一送一啤酒优惠,我老公即刻好开心😍。因为我自己唔饮酒,我就另外嗌咗一杯梳打,都好好饮😋😋👦 Service: 店员知道我会带埋BB一齐去,佢哋都好好,安排咗一个旁边位俾我, BB去到咁啱瞓紧觉,非常之宁静,好好嘅服务😍😍💰 Price : 我哋买单嘅时候大概$720左右,我同我老公𠮶日都劲肚饿,所以嗌咗劲多嘢食,食得非常之饱,食物同价钱嘅质素成正比,所以我哋会再嚟食😍😍-🐟 我要烤鱼|铜锣湾 @i_want_grill_fish📍 铜锣湾耀华街3号百乐中心8楼
一到冬天,就心心念念咁想食烤鱼,即刻成个人觉得暖笠笠 🐟
咁啱𠮶日落咗铜锣湾,即刻俾我上网揾到我要烤鱼呢一间餐厅🔥
食完一次之后,我下次经过铜锣湾都会再食😍😍😍
🐟 我要烤鱼|铜锣湾 @i_want_grill_fish
📍 铜锣湾耀华街3号百乐中心8楼