(非会员)
2009-08-04 70 浏览
一直都住系沙角村附近,所以都经常光顾沙角大排档。平常晩饭多数食另一边的小菜(可以打边炉任食那间),不过当晩那边太多人,所以就决定去金沙角。其实野食不过不失,炸乒乓波好弹牙,值得一试。叫左其他好standard的小菜,例如西柠鸡,咕噜肉等等就好普通。除左个样似之外,材料同埋味道都唔得,以上两个菜,都系食粉多过食肉。。。。。食饱埋单啦,一开始个人比张单我地话系$730,咁我地觉得个数差唔多(13个人食饭)就比左8张100蚊纸。之后个人返黎话要先计错左数,计少左$60,无得找钱。第一,就算真系计少都有得找$10啦。第二,我就真系唔信佢地会计少数,好明显就系因为我地比左$800,又见我地个样好后生,唔会同佢地嘈,所以就老屈我地。果日有人生日,又系搞Farewell Party,所以都无同佢地嘈。我地成班朋友都觉得这间金沙角的经营手法好有问题,大家千万不要去。我情愿去另一边要等位,都唔想再比人呃钱。
一直都住系沙角村附近,所以都经常光顾沙角大排档。
其实野食不过不失,炸乒乓波好弹牙,值得一试。
之后个人返黎话要先计错左数,计少左$60,无得找钱。

第一,就算真系计少都有得找$10啦。
我情愿去另一边要等位,都唔想再比人呃钱。