2023-10-18
呢到有自家酿酒同埋自家面豉酱!仲系牛内脏烧烤专家😍!前菜先送个面豉酱配瓜蔬开胃加好好送酒!今日唔饮得太多,只系叫咗自家酿菠萝酒,酒味好清、淡淡菠萝香🍍北海道蚝 - 新鲜日本蚝,味以清新鲜味为主,大大只,爽口,配嘅䓤、醋汁都冇抢到个味☺️烧烤- 依间嘅烧烤真系无得顶!香、唔会太干、唔㶶,全部都热辣辣送上枱!配料刚刚好、香口而唔会太咸。鸡皮虾配紫苏叶 :烧鸡皮放出嘅油,将夹系中间嘅紫苏叶炸香炸脆,一咬落去系鸡皮嘅脆配虾嘅弹口,好似食紧炸虾🍤,但其实系脆鸡皮!牛心管:好特别,第一次食,将心管切开一条条、咬落弹牙而香口,好特别嘅体验,完全冇食内脏嘅不安感!鸡肉棒:日式烧烤必吃!鸡肉入面有软骨,配月见烧汁,正!芦笋豚肉卷:豚肉烧得香口,油入咗芦荀,balance返个油腻感牛沙瓜:牛第四个胃,牛胃好多时好似牛栢叶𠮶啲都系食爽口弹牙,但沙瓜就juicy又偏冧,都几特别。横隔肌set(芝麻烧汁、蜜糖芥茉、葱蒜、芥末),横隔肌肉冧、牛味重,自己就最钟意食葱蒜同wasabi。咸牛肉饭团: 烧得外皮香脆,配咸牛肉同紫菜,令我爱上咗烧饭团!
仲系牛内脏烧烤专家😍!
前菜先送个面豉酱配瓜蔬
开胃加好好送酒!
北海道蚝 -
烧烤-
鸡肉棒:日式烧烤必吃!鸡肉入面有软骨,配月见烧汁,正!