2021-06-23
Joia (尖沙咀)尖沙咀ELEMENTS圓方演薈廣場(頂層) R010號舖假日來到圓方最喜歡就係來3樓平台揀室外餐廳chill下!之前試過它的半自助午餐水準不錯,今次a la carte叫左兩道菜。店員細心詢問要否端上baby chair, 服務態度良好就如其他意大利餐廳一樣,有餐前麵包,樣樣款都有d, 配橄欖油同黑醋,隨時吃吃等主菜。比起外面常常吃到濃味的pizza,我更喜歡依度嘅prosciutto di parma。雖然無落好多醬料,但單是火箭菜加上火腿片嘅少少咸香清清地已經好好食。喜歡芝士同火腿的我,cold cut platter成為每次同朋友必點的一道菜。拼盤有salami, 2款ham同芝士,配埋少少提子酸瓜賣相如同味道一樣吸引Joia無論係同朋友 一家人 情侶都適合用餐嘅地方
尖沙咀ELEMENTS圓方演薈廣場(頂層) R010號舖
Joia無論係同朋友 一家人 情侶都適合用餐嘅地方