2024-11-12
而家系大围黎讲,围方绝对系大家黎过都唔会错过既地标之一,之前仲会系车站外食个靓饭再租单车,而家商场入面都一堆平靓正😍😍Combo for 2 二人套餐😋😋马来特色炸豆腐豆腐系用实豆腐,咬落有口感,而佢既特色之处就系佢既酱汁,味道似系食串烧个啲沙嗲汁,都几得意,甜甜地😋炸虾多士依个唔系套餐入面,因为一见到就好想食🤪面包炸得香口得黎唔系干哂,上面既虾肉好鲜甜弹牙,无叫错🥳文华海南鸡饭(必食推介)佢地既海南鸡饭水准系稳定同出色既,我地都算系食过三四次唔同分店,一如既往,鸡肉香滑,鸡皮爽口,皮肉中间有啫喱,无得弹👍香炒河粉烩牛肉依个未食过,牛肉唔柴份量亦多,河粉系香口既,大大片既能挂汁又好有口感,酱汁偏向豉油咸香感觉,推荐俾重口味同好者😆蚝油小棠菜小棠菜真系无乜特别,因为菜类煮得刚刚好系基本,爽甜佢地绝对做到无问题👍
Combo for 2 二人套餐😋😋
马来特色炸豆腐
炸虾多士
文华海南鸡饭(必食推介)
香炒河粉烩牛肉
蚝油小棠菜