2023-09-08 168 浏览
元朗觅食之辣妈川湘私房菜有好几次经过都好爆 今日决定黎朝圣吓门口职员带位既时候 经过每一枱 食物卖相都超级吸引 未食已经觉得自己冇嚟错地方😆食物选择都好多🐟桂花酸菜鱼 (例牌) 🐟先讲吓份量我谂大部分人都食过酸菜鱼 出面食好多啲鱼都系得几块 配料就劲多呢盆酸菜鱼🍲 我地2个人食 每人起码食左10块 而且每块都系大大片 唔系鱼碎😂 旧旧都好滑又入味 💯💯辣道可以拣 而且配料都可以追加 本身都已经有薯粉 所以我地2个人都无再额外加其他野芥辣花螺花螺真系好耐无食 因为平时都唔太识系屋企处理佢 所以去街见到 都会叫黎食花螺用左秘制嘅酱汁捞 啲花螺好弹牙 加上佢捞埋青瓜🥒呢个冷盘🧊非常开胃 🍆蒜香炒茄子🍆超惹味 如果送饭 应该可以拍几碗落肚🍚而且完全系食得出啲茄子系啱啱炸起 热到差啲辣亲个口🤭饮品至尊健康水果茶 劲多水果系里面 🍎🍉🥝🍓🫐🍊 推介👍🏻新鲜果然好芒 🥭有甜甜芒果肉最后都系忍唔住叫左个红糖糍粑对于我呢个糯米fans 啲烟烟韧韧既口感 真系无得输埋单个阵 店员重问我地 好唔好食 有无啲咩需要改进下真系好少有餐厅会咁 食物同服务质素都好高呀唔怪得佢成日爆场
元朗觅食之辣妈川湘私房菜

有好几次经过都好爆 今日决定黎朝圣吓