2023-09-06
相信大家都成日去旺角揾好嘢食 但食得多有时又会闷🤧 今次就去咗间新开嘅西餐厅 环境好宽敞😎 食物种类多 同埋食物质素高🥰推介俾大家🤪我地叫咗个豪华二人餐 包括有餐汤 前菜 一款饭/意粉 同埋一款前菜 仲有甜品 饮品添😋 而我地仲另外加咗份香煎乳鸽配焦糖苹果汁 😎前菜 我地拣咗辣椒蒜片白酒蚬 啲蚬好大只 同埋好入味 加埋辣椒蒜片呢个汁 好开胃☺️我地拣咗烤鸡胸邝加西忌廉汁意大利饭同埋美国安格斯西冷伴烧汁(10安士)(7成熟)😋 个risotto好有惊喜 每一粒饭都索晒啲汁 依个鸡胸又唔会好鞋🫡 而西冷牛扒牛味好香 无筋🥰 同埋啲配菜伴碟都好好食 加埋烧汁配合得好好🤩同埋另外加咗个香煎乳鸽配焦糖苹果汁🥳 个乳鸽好多汁 煎到一啲都唔干 仲要啖啖肉 估唔到西餐厅都会揾到咁好食嘅乳鸽 食到停唔到 结果唔记得影相俾大家睇😝