2024-09-15
去咗「瀛烧居酒屋」食宵夜,真系比佢惊喜到!🤩🤩🤩 餐厅装修好有日本风味,气氛够晒chill,坐得又舒服!🍻- 飞鱼籽玉子烧:呢个真系每次去必点!玉子烧煎到外脆内嫩,加上满满嘅飞鱼籽,口感丰富,真系一试难忘!😋😋😋- 牛肠锅:汤底浓郁,牛肠肥美入味,食完真系暖笠笠,好满足!🥰🥰🥰- 上刺身盛合:新鲜度爆灯!🐟🐟🐟 三文鱼、吞拿鱼、甜虾样样都好鲜甜,食得出系高质货色!- 长野巨峰Sawa:呢杯好清新,巨峰🍇味好香甜,好啱饮!🥂🥂🥂- 青苹果特饮:呢杯就比较清爽,酸酸甜甜好开胃!🍹🍹🍹- 串炸拼盘:你叫咗四款串炸,款款都咁正,真系好难拣边款最好食!但我私心推介墨鱼饼,外脆内软,好弹牙!🤤🤤🤤总之,「瀛烧居酒屋」真系间高质居酒屋,食物好味,环境又正,下次一齐再去食过呀!🍻🍻🍻埋单每人$400左右,真系好抵食!性价比超高!💯💯💯 下次一定会再嚟试埋其他嘢食!
- 青苹果特饮:呢杯就比较清爽,酸酸甜甜好开胃!🍹🍹🍹