❝西贡人气sourdough cafe🍞THE BEST SOURDOUGH EVER!❤️🥰炸龙趸三文治🥪 ❞Weekend入西贡行下山 其实主要想专程嚟食呢间人气sourdough cafe🍞(中环basehall都有分店但只有外卖)建议要预约 黎到都唔使等位😬✌🏻walkin基本上要等2-3个钟仲要得outdoor坐😳Sourdough Rustic Bread有多种口味😍价钱唔算平 但真系好好食! 好味到我即场买左half loaf Potato & Cheese ($55)返屋企第二日焗返热食都好正😋外带Sourdough $40-55 half loaf $70-100 full loaf✨▪️𝙍𝙪𝙨𝙩𝙞𝙘 𝘽𝙧𝙚𝙖𝙙 𝘽𝙖𝙨𝙠𝙚𝙩 $90 (5/5)黎到紧系要食Rustic Bread Basket‼️随机面包2款口味+自选3款condiments✌🏻😚当日系最经典嘅原味同Black Sugar & Red Dates 面包外脆 内里湿润软熟带点扎实口感 带酸香 趁热食好正🤤黑糖红枣唔洗搽野食都好香甜 原味就更食得出佢既功架 亦更突显condiments☺️3款Condiment

Rustic  Bread  Basket

黎到紧系要食Rustic Bread Basket‼️随机面包2款口味+自选3款condiments✌🏻😚当日系最经典嘅原味同Black Sugar & Red Dates 面包外脆 内里湿润软熟带点扎实口感 带酸香 趁热食好正🤤黑糖红枣唔洗搽野食都好香甜 原味就更食得出佢既功架 亦更突显condiments☺️3款Condiments相当好特别 我清晒😂分别今期季节口味(会定期转)Yuzu Butter, Cashew Nut Butter同Apple Jam✨腰果酱好浓郁 带沙沙口感 Yuzu Butter酸甜带牛油咸香🥹💯

Market  Fish  Karaage  Sando

▪️𝙈𝙖𝙧𝙠𝙚𝙩 𝙁𝙞𝙨𝙝 𝙆𝙖𝙧𝙖𝙖𝙜𝙚 𝙎𝙖𝙣𝙙𝙤 $150 (4.5/5)
炸鱼可拣白鳝/龙趸 我哋拣咗龙趸 炸得皮薄香脆 鱼肉劲大旧juicy嫩滑 仲连埋厚厚龙趸鱼皮 充满胶质😍好足料! 配酸酸的Karaage青瓜沙律酱好fresh😚

Peanut  Sandy

▪️𝙈𝙖𝙘𝙘𝙝𝙞𝙖𝙩𝙤 $32
▪️𝙋𝙚𝙖𝙣𝙪𝙩 𝙎𝙖𝙣𝙙𝙮 $58

꧁꧁ ——𝓂𝑜𝓇𝑒 𝒾𝓃𝒻𝑜𝓇𝓂𝒶𝓉𝒾𝑜𝓃—— ꧂꧂
📍CUÍT
西贡普通道3A号地舖

🗺𝘐𝘯 𝘵𝘩𝘦 𝘴𝘢𝘮𝘦 𝘭𝘰𝘤𝘢𝘵𝘪𝘰𝘯…
#joys_中环 #joys_西贡

🔖𝘔𝘰𝘳𝘦 𝘴𝘪𝘮𝘪𝘭𝘢𝘳 𝘤𝘶𝘪𝘴𝘪𝘯𝘦/𝘧𝘰𝘰𝘥…
#joys_cafe #joys_面包
Rustic  Bread  Basket