唔知道大家有冇见过观塘呢间鸿图楼原来佢入边有间花胶鸡打边炉好出名,呢间餐厅既环境真系好舒服,让人一入座就感受到放松的氛围。装潢简约而有品位,灯光柔和,仲有好多日式元素包含咗入边餐厅的服务亦相当周到,一入座,店员已经帮我哋安排好咗半只花胶鸡同埋花胶,仲有主打嘅花胶汤底,完全无味精,健康又安心。汤底金黄浓稠,当煮热之后,汤香四溢,令人期待。呢个海鲜拼盘系一大亮点,五款时令海鲜包括大海虾、特级生蚝、特级带子、新鲜鲍鱼同埋石班滑鱼片,呢啲海鲜唔单止新鲜,仲好有口感,特别适合喜欢海鲜嘅食客。而且,餐厅仲会包埋一款冬季海鲜——花竹虾,真系好抵食!顶级牛盛盘都非常吸引,内含顶级牛小排、牛肩胛、安格斯牛板腱等,肉质嫩滑,油脂分布均匀,同班朋友打吓边炉食吓牛,即系赏心乐事自助区方面亦都好丰富,有各式各样的蔬菜和配料,包括油麦菜、冬菇、金菇等,仲有甜品同炸物,完全可以尽情大吃大喝一番!