2025-01-29 0 浏览
明白初一好忙,有好多客人等紧枱。但系几分钟嘅走盏时间都唔俾客人,实在有啲不近人情。我哋7:00坐低,8:15已经叫埋单,其实都已经有啲急。因为唔系单单食嘢,大家仲会倾两句,所以食嘅速度可能比较慢。8:45提醒就快要还枱,我哋已经咋咋临快食。8:50又过嚟催要还枱,但系明明未够九点,咁都算。8:58 ,就直接推住架车过嚟,企喺我哋张枱隔离望住我哋话得返2分钟,叫我哋快啲执嘢走。但系𠮶时我哋个嘴都仲咬紧嘢食,筷子仲夹住嚿肉。职员系咁望住我哋叫我哋走啦,快啲走啦,后面仲有好多客人等紧㗎。咁我哋都明嘅,但系系咪可以移开架执污糟嘢嘅车,比大约5分钟我哋收拾好然后离开?系咪真系紧张到一定要放架车喺我哋张枱隔离,然之后企喺度望住我哋执嘢?同一枱两个年纪大啲嘅长辈,见到佢咁嘅样,吓到即刻将口入边嘅肉吐返出嚟然之后就执袋走,呢种感觉真系好差。其实个走廊唔系好阔,你放架污糟车喺我哋张枱隔离,我哋想出去又要叫你移开架车先我哋先出到去。来来回回浪费仲多时间。新年流流,之前黎食过饭,都系觉得呢间几好食,所以先会选择带家中长辈再次光临。结果体验感咁差,真系好难叫人哋下次再嚟。