2018-11-28 1127 浏览
咁啱𠮶日因为有啲事所以要去湾仔,喺利东街行行吓之际,突然撞到一个朋友!原来佢喺附近返工,因有太耐无见啦,咁我哋就即兴去咗食返一个lunch先!因为我甚少会去湾仔区,唔知有乜好食跟住朋友就。带我去咗呢间餐厅。呢间餐厅我地一上去都唔算太忙,可能因为时间仲早既关系啦。因为lunch时间无单点 只有lunch memu,不过价钱都相对地比较平,最后我点了最贵个份牛扒,服务员仲话俾我听个lunch set仲有个汤同甜品。可能因为呢间餐厅附近有好多写字楼,我哋见到一点钟到几乎全场坐满。虽然价钱便宜但系食物质素都唔错。而且出餐的速度也很快服务生态度非常殷勤,所以这间餐厅值得一试。