2024-06-03 47 浏览
一直bookmark咗呢间火锅店,今次终于有机会去「一锅堂」!🎉🤝🤝🤝定量火锅餐🤝🤝🤝 70分钟定量火锅餐!美国牛板腱片好新鲜,满满一盘过十片!好弹牙~~ 口感一流!👏👏肉质鲜美,搭配咗美滋滋嘅汤底 🎊🎊🎊😽😽😽冬阴功汤汤底😽😽😽搭配嘅冬阴功汤底真系好醒胃。个汤底带有泰式风味,让人食得开怀。而且汤底不定量,唔怕唔够饮!赞!好似泰国🌴🌴😻😻😻麻油菠菜😻😻😻再嚟一份,菠菜用麻油炒过,麻油香味浓郁,炒得熟烂绿色菠菜,味道简单但带咗点麻油香!😼😼😼✊✊✊泡椒燘猪手✊✊✊而家就喺嚟嘅高潮,一定要点泡椒燘猪手!猪手又松又。咬落口又弹又滑,大块食到爽!🙌🙌🙌🤠🤠🤠香菇贡丸🤠🤠🤠个香菇贡丸!贡丸皮薄内馅多,将口感做到最好,每粒贡丸每咬一口都满满嘅香菇汁溢出,非常juicy。食完之后,我非常推荐「一锅堂」呢间火锅店,整体嘅食物都唔错,重点就系价钱好抵食😌😌😌
🤝🤝🤝定量火锅餐🤝🤝🤝
😽😽😽冬阴功汤汤底😽😽😽