招聘中
$18,000-$20,000
月薪
餐厅: 燒肉LIKE (新都會廣場)
资讯:

呢间新开嘅日式烤肉,朋友话好多人食,口碑唔错,所以谂住试下。 上星期日去沙田𠮶间烧肉 Like , 真系超多人,6 pm 左右去到都话冇哂位,排都冇得排,加上沙田系冇得上网拎定筹嘅。😒 今次下午四点几已经开始上网攞定筹, 虽然有朋友可以早啲去,但系去到亦要等埋我哋一齐入,因为系限时。 5pm 左右,即情上网攞筹都已经停咗😫 放工一路不停咁 whatsapp 朋友,跟进等位情况,真系好似打仗咁 😅有多款套餐拣,价钱不贵,一百元左右。😊台面有各款嘅酱料套餐有白饭,泡菜同紫菜汤仲有汽水,都算丰富,个汤系一般嘅味精汤 ,不过啲肉就少啲啰。 我哋三个人食,每人叫咗一款套餐,唔食泡菜亦都可以拣沙律菜。呢个份量男士未必够饱。我哋三个女仔,都另加咗牛舌同埋两碟牛肉排。☺咁嘅价钱 ,整体嚟讲食物质素唔错,不过就真系好赶, 大约仲有十分钟够钟,会有侍应生走过嚟提醒你, 侍应嘅服务都算有礼,环境都干净,不过就唔算大。☺
有多款套餐拣,价钱不贵,一百元左右。😊

台面有各款嘅酱料

我哋三个人食,每人叫咗一款套餐,唔食泡菜亦都可以拣沙律菜。

呢个份量男士未必够饱。

我哋三个女仔,都另加咗牛舌同埋两碟牛肉排。☺
2021-10-15
等候时间
90 分钟 (堂食)