2022-03-20 35 浏览
今次晚市既呢段期间真系好漫长,真系止唔到打边炉瘾,lunch 要食好d 打个边边尽下庆😂❤️台湾凤梨鸡锅 汤底入面有大大件鸡件,系好清甜既鸡汤味~汤底有苦瓜一齐煲,但就完全唔觉有苦瓜阵味,好似我呢d 唔中意苦瓜味既都可以放心嗌🧡牛牛 澳洲M5和牛卷 & 极上安格斯都好推介!! 和牛质细好细嫩好肥美,安格斯牛味浓郁,中意重牛味就岩晒💛配料 蟹籽墨汁浆~好弹牙好鲜味,韭菜饺x白菜猪肉饺~好饱满多汁,蛋饺呢d台湾特色饺饺都系必点系列💚小食 鱼香皮蛋豆腐~豆腐好滑 加埋肉松皮蛋同酱汁真系好好味!士林盐酥鸡~新鲜炸起又香又脆肉又嫩,梅甘酥脆薯 真好要encore 够3碟先满足!!💙甜品 玄米茶雪糕 好似系日本食既茶系雪糕咁,唔太甜,好香茶味,大爱rrrr