2024-08-11 453 浏览
一直想揾机会试呢间pizza, 发现淘大都开咗分店,九龙区人有福了!舖头主打酸种薄饼,用手工制酸种面圈黎制作pizza,薄身批底配合烟韧批边,口感丰富。口味多变,成日会有新口味。每个Pizza都馅料十足至尊意大利辣肉肠薄饼 $168今次拣咗意大利辣肉肠pizza, 每一口都食到辣肉肠片。香浓嘅芝士蕃茄酱底配合咸香嘅咸肉肠,再加上餐厅调配的香草酱(garlic & herbs sauces),酸酸甜甜,令人食唔停口。而且香草酱减少咗pizza的油腻感,好开胃。Oreo chocolate doughnut $38餐厅另一主打系爆馅doughnuts,总共有9款味道,开心果、Nutella、biscoff 呢d 热门口味应有尽有。Doughnut 可以选择果上白砂糖或者肉桂糖,我个人喜欢肉桂糖,因为多咗一阵香味。Doughnut外表香脆,口感松软,食多几只都唔觉腻。

至尊意大利辣肉肠薄饼 $168

Oreo chocolate doughnut $38
2024-08-07
等候时间
10 分钟 (外卖自取)
用餐时段