Poking

2024-10-20 102 浏览
今日食既呢间系位于上环叫Poking既小店, 一开始系比佢可以无限配答既menu吸引左试一下Menu上既配料基本可以系咁加上去, 而本身餐厅亦都好sell健康呢件事, 所以每个预设既配搭都系健康为主今日食既呢个系I am Greedy,基本上已经齐哂所有我想食既配料, 包括有三文鱼, 吞拿鱼, 鲜虾, 蟹籽等等, 系超丰富的!!由于佢本身己有附上芝麻配自家酱油, 个味道同湿度已经预设好, 个人觉得湿得黎又唔会变左汤饭, 而又可以将所有食材都捞得好顺利! 仲有多饭呢个OPTION! 抵赞食落超丰富同口感一流, 每一啖都有充足既配料可以食到, 由其是三文鱼同吞拿鱼都系比较似食紧丼饭咁, 味道同口感都系有不错的分数加左个沙律小吃, 系醋捞沙律, 口感劲Fresh, 仲有好多不同既主食同小吃, 下次再黎食其他款!!

2024-10-07
  • spicy ahi tuna