2023-09-22 48 浏览
今次去湾仔接朋友仔收工👯‍♂️👯‍♂️👯‍♂️口痕痕想揾间海鲜餐厅食餐好既🤤 就见到依间位于鹅颈桥附近的喜记❣️🤩 即刻飞奔过去嘻😋 一入到去,见到大大个「蟹皇」的书法字画,非常壮观😍🌟 亦令我地超想吃蟹食🥴 咁就点咗个避风塘炒蟹🦀❤️ 炒得超够获气👍 整系闻著蟹的香气已经可以食三碗饭😋😋😋 蟹肉食落超鲜超嫩,甜美中带辛辣,非常惹味🤤 不愧为招牌推荐👍👍👍未够喉,叫多碟椒盐鲜鱿🦑 鱿鱼炸得又酥又脆😚 超级香口😚😚 食落同样辣中带鲜,滋味满分😆😆😆最后打返个饭底🍚🍚 叫咗个瑶柱蛋白炒饭,同样炒得劲够获气❤️‍🔥 干身不油,入口每一啖都散发著瑶柱和蛋白的香气,口感一流😙 成餐饭真系劲满意劲满足🥰🥰🥰