2019-07-04 313 浏览
📍老板娘云南米线总括黎讲,系好在够大碗,同埋啲𩠌好食,尤其系炸物!撇除环境同服务,值得一试嘅,侍应黑口黑面,态度认真麻麻,非常认同d人嘅批评,不过三𩠌连饮品都要七十蚊,价格偏高,试过一次就够!—————————————————————❣汤底🐷同🐷爸都嗌麻辣汤底,麻好香,但我觉得麻过头,老板娘嘅米线出名大碗,份量好足,我都剩左好多米线.❣吉列猪扒/野菌腐皮卷/生菜($64)炸物系会分开上,所以唔使惊d汤会整到淋哂。啲炸物即叫即炸,吉猪好食一d都唔韧好淋,胜在热辣辣,松脆可口。野菌腐皮卷超级好食,炸到出面个皮劲脆但食落唔算好油,一咬即碎入面d菇菇又涌晒岀黎,同埋🐷本身好中意食菇菌类,嘻!.❣招牌炸鸡球/虾胶豆卜/猪软骨($64)炸鸡件好好食,炸到超脆咬落去唔干,仲好juicy,鸡件肉质好滑,果然系镇店之物,难怪几乎每枱客人都有点此物。反斗虾胶豆卜反而太酥炸,炸得略为干身,要浸汤先得,🐷就唔中意食。猪软骨又系炆到劲淋啲fd,软骨位炆到一咬就碎,正!.❣津路乌龙茶/可乐(+$10/+$6)正常价钱啦,冇抢钱,但如果有豆浆就好!!!—————————————————————不专业评分👅好味指数:
📍老板娘云南米线

总括黎讲,系好在够大碗,同埋啲𩠌好食,尤其系炸物!

❣汤底

❣吉列猪扒/野菌腐皮卷/生菜($64)
吉列猪扒

❣招牌炸鸡球/虾胶豆卜/猪软骨($64)

❣津路乌龙茶/可乐(+$10/+$6)
正常价钱啦,冇抢钱,但如果有豆浆就好!!!

不专业评分
👅好味指数:4/5
💰性价比:4/5
👍🏻推荐:4/5
—————————————————————
🏡地址:老板娘云南米线(荃湾)
荃湾曹公街8号香车街熟食中心3楼28-29号舖
2019-06-24