餐厅: 健康齋廚
资讯:

2018-09-01 369 浏览
今次用户户送试下叫健康斋厨嘅外卖,25分钟就送到,仲系热辣辣,第一印像已经唔错!打开之后见到份量都唔少,仲更加心心眼,今次2个人点左3样野1)小菜红烧豆腐跟饭2)雪菜鸭丝炆米3)斋卤味(细)首先讲下红烧豆腐,除左豆腐外,仲有冬菇同菜心,几大盒,呢间餐厅嘅味道系比较主家feel,无咩味精,比较淡味,感觉食完会好健康果种。间唔中食下系唔错嘅选择。之后讲下鸭丝炆米,用左腐皮黎做鸭丝,另外仲有3色椒,芽菜,冬菇,菜心做配料,好足料,呢个就真系好淡,如果落多少少盐会好好多。斋卤味,一望落去斋鸭已经好想食,之后就系一粒粒深色果款,好入味。红色一粒粒似叉烧嘅系的觉得最好味,至于酸斋就比平时嘅偏淡,个人觉得比较失色。

打开之后见到份量都唔少,仲更加心心眼,今次2个人点左3样野
1)小菜红烧豆腐跟饭
2)雪菜鸭丝炆米
3)斋卤味(细)
斋卤味
红烧豆腐
雪菜鸭丝炆米
2018-08-31
等候时间
25 分钟 (外卖送餐)
红烧豆腐