餐厅: 一杯鐵板燒居酒屋
资讯:

观塘APM呢间餐厅,晚晚都排晒长龙。今日难得准时收工,即刻飞奔过嚟。7点左右攞飞,7点半就有位啦~收工紧系要干返一~杯~!好幸运地被安排坐喺铁板前面,可以一睹师傅们嘅手势。荔枝柚子梳打烧酌|$48特大啤酒|$98食物方面,首推:御好烧豚平关西烧|$76因为可以睇住师傅烹调,睇得出佢既用心制作,每一个步骤都好讲究。煮完即刻热辣辣上枱,豚肉劲香,入边只蛋重流心㗎~~~~!另外,亦都可以自选toppings,拣自己钟意嘅口味嘅关西烧。玉子鳗鱼石头饭|$138个饭上台虽然其貌不扬,但经搅拌之后食落发现有好多鳗鱼。加埋玉子嘅蛋汁、洋葱同菇,味道都唔错。铁板烧鹿儿岛和牛伴日本蚝|$220和牛系得薄薄一片,蚝有三粒,仲有好多菇😂和牛比我想像中少,蚝就好正,胀卜卜,好好味。今晚人均消费$350左右,真系唔算平。不过要系观塘区食到呢个质素嘅居酒屋,位置又咁就脚,谂落都合理嘅。会再翻兜关西烧。餐厅设加一服务费。#bigeatmango

收工紧系要干返一~杯~!
好幸运地被安排坐喺铁板前面,可以一睹师傅们嘅手势。

荔枝柚子梳打烧酌|$48
特大啤酒|$98

食物方面,
首推:御好烧
豚平关西烧

豚平关西烧|$76

玉子鳗鱼石头饭|$138

铁板烧鹿儿岛和牛伴日本蚝|$220

餐厅设加一服务费。

#bigeatmango

豚平关西烧