2023-10-26 79 浏览
其实今次系我第2次黎尼间Cafe 一直好钟意尼度嘅vibe +食物质素颇高所以如果同朋友黎开cwb食饭嘅话 都会拣尼间餐厅~甲罗烧配龙虾汁海鲜意粉🦀🦞🍝 $158意粉充满海鲜,有:虾肉、蚬肉、带子等等,再配上一整个甲罗烧😋而意粉亦包裹住浓郁嘅龙虾汁~黑松露大啡菇自家手打和牛芝士汉堡配翠香薯条🍔🍟 $148汉堡以新鲜和牛制成,由于和牛脂肪较多,所以食落都几饱肚🙈汉堡口感豪迈多汁,配搭埋芝士🧀️&香气四溢嘅黑松露😍真系每一啖都好满足!而薯条炸到金黄酥脆,外层酥脆 内里软熟,简直同汉堡系绝配👏🏻香草芝麻蜜糖鸡翼🍯 $68身为鸡翼爱好者嘅我 又点会错过尼度嘅鸡翼呢?😂每一啖鸡翼都充满住香气四溢嘅香草味道,配搭微妙嘅芝麻香,让人爱不释口~而蜜糖嘅甜度更为整到才增添左一丝独特嘅风味😋野饮方面,我地嗌左2杯饮品:蝶豆花香梨梳打🍐白桃柚子茶饮品饮落非常fresh唔同水果调制而成嘅饮品都十分特别如果大家黎开cwb 想要一个可以睇到海景嘅餐厅 同时性价比又高嘅餐厅,不妨黎Umi试下~
其实今次系我第2次黎尼间Cafe
一直好钟意尼度嘅vibe +食物质素颇高
所以如果同朋友黎开cwb食饭嘅话 都会拣尼间餐厅~

甲罗烧配龙虾汁海鲜意粉🦀🦞🍝 $158
而意粉亦包裹住浓郁嘅龙虾汁~

黑松露大啡菇自家手打和牛芝士汉堡配翠香薯条🍔🍟 $148
汉堡以新鲜和牛制成,由于和牛脂肪较多,所以食落都几饱肚🙈

香草芝麻蜜糖鸡翼🍯 $68
身为鸡翼爱好者嘅我 又点会错过尼度嘅鸡翼呢?😂