2024-09-24 170 浏览
呢间上海老家休业后隆重重开,喺大角咀隐世上海菜!太白醉鸡 $75佢嘅摆盘好靓,好精致嘅感觉,未食已经心心眼😍啲鸡好滑,完全唔肥,食落去有浓郁既酒味,好正呀👍小笼包 $48嚟到上海菜餐厅,梗系要叫小笼包食啦!佢嘅小笼包皮薄馅靓,入面好多肉汁,好味呀!瑶柱蛋白炒饭 $108老公要有米饭落肚先饱😂所以叫左个炒饭。估唔到个炒饭有惊喜!啲蛋白同饭嘅比例好夹,啖啖都食到香滑既蛋白,又好有瑶柱味,饭粒粒粒分明,炒得好香好好食,值得一赞👍四季豆炒牛肉 $98我哋想食啲菜,叫咗个四季豆炒牛肉,牛肉好嫩滑,又好入味,四季豆炒得好爽脆,好快已经清晒成碟!炸馒头我囡指定嘅炸馒头馒,原本以为会好油好漏,但原来系外脆内软,个馒头超松软,食落去完全唔觉食紧炸野,点埋炼奶一齐食,正正正!
呢间上海老家休业后隆重重开,喺大角咀隐世上海菜!

太白醉鸡 $75

小笼包 $48